FAQ

Salgsvejledning

Har du booket ferie eller rejseplaner, som du ikke længere ønsker? Du kan sælge dem lige her.

Hvordan laver jeg et opslag?

Før du kan lave et opslag, skal du have verificeret din konto via MitID, have indtastet dine kontooplysninger og opsat dine betalingsindstillinger med dit IBAN nummer. Når du har gjort det, kan du lave et opslag.

Gå til “Sælg din uønskede rejse” for at sælge din booking. Her kan du udfylde detaljerne for din rejse, som potentielle købere vil se. Tilføj så meget information om bookingen, som du kan, og tilføj også et par billeder af destinationen, så giver du din booking de bedste chancer for at sælges. Du bedes ligeledes indtaste rejsens originale købspris, og hvad du vil sælge den for. Vær opmærksom på, at rejser med større prisnedslag har større chancer for at sælges.

Hvad sker der, når mit opslag er solgt?

Når en anden bruger booker din rejse, modtager du en notifikation, og en chat vil åbnes. Her kan du chatte med køberen af din rejse, besvare spørgsmål og udveksle de nødvendige oplysninger for, at du kan overføre din booking til køberen. Du er selv ansvarlig for, at din rejse overføres korrekt til køberen.

VIGTIGT: Når du har overført din rejse til køberen, skal du klikke på “bekræft opslysninger er overførte” for at bekræfte, at oplysningerne er blevet overført.

Disse trin skal være gennemført inden for 72 timer af placeringen af bookingen. Hvis køberen ikke giver tilstrækkelige oplysninger til, at du kan overføre rejsen til køber inden for denne tidsperiode, vil transaktionen blive annulleret, og din rejse vil automatisk blive slået op igen. Transaktionen annulleres ligeledes, hvis du ikke gennemfører overførslen af rejsen til køberen inden for 72 timer af bookingen.

Hvornår bliver jeg betalt?

Vores online booking system håndterer den sikre overførsel af betalinger. Vi sender betalingen til dig (minus vores gebyr) 24 timer efter afgangen af den overførte rejse, om end det kan tage et par dage, afhængigt af hvilken bank du bruger, før de kan ses på din konto.

Hvad koster det?

Det er gratis at registrere sig hos ferseek og sætte rejser til salg! Hvis rejsen købes, tager vi 9% i salgsprovision (af den totale salgsværdi).

Hvad sker der, hvis jeg annullerer mit opslag?

Du kan annullere dit opslag på ethvert tidspunkt, mens det er sat til salg. Men er rejsen booket, kan du ikke længere annullere dit opslag.

Hvad sker der, hvis køberen annullerer bookingen?

Køberen kan annullere bookingen inden for 72 timer af bookingen, forudsat at sælgeren ikke har overført rejsen til køberen. Hvis dette sker, vil opslaget automatisk blive tilgængeligt for andre købere igen. Når rejsen er overført til køberen, vil rejsen blive markeret som solgt og kan ikke længere annulleres.

Er det sikkert?

Vi ønsker, at ferseek skal være en sikker og behagelig oplevelse for alle medlemmer. For at opnå dette beder vi alle brugere om at verificere deres konto med MitID. Vi accepterer Visa og Mastercard, og alle betalinger håndteres sikkert.

Købsregler

Vil du gøre en god handel og hjælpe dine medrejsende? Det kan du nu, og det endda nemt og sikkert.

Hvordan booker jeg?

Inden du kan købe en rejse, skal du udfylde dine kontooplysninger og verificere din konto med din emailadresse. Når du har gjort det, kan du gå i gang med at shoppe rejser.

Når du har booket en rejse, vil en chat åbnes. Her kan du chatte med sælgeren, stille spørgsmål til rejsen og udveksle de nødvendige oplysninger for, at sælgeren kan overføre rejsen til dig. Når du har givet sælgeren de korrekte oplysninger, er det sælgerens ansvar at overføre rejsen til dig.

Disse trin skal gennemføres inden for 72 timer af bookingen. Hvis sælgeren ikke overfører rejsen til dig inden for denne tidsramme, vil transaktionen annulleres, og du vil blive refunderet.

Hvad sker der, hvis jeg annullerer min reservation?

Du kan annullere din booking op til 72 timer efter, du har booket rejsen, forudsat at køberen ikke har overført rejsen til dig. Der er dog et annulleringsgebyr på 30% af den totale værdi af bookingen.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen håndteres online og sikkert, og sælgeren vil ikke modtage betaling før 24 timer efter rejseafgang. På denne måde er du bedre sikret, hvis der skulle være komplikationer med rejsen. Hvis der skulle opstå problemer, står vi klar til at hjælpe.

Hvad koster det?

Det er gratis af registrere sig hos ferseek og booke rejser!

Er det sikkert?

Vi ønsker, at ferseek skal være en sikker og behagelig oplevelse for alle medlemmer. For at opnå dette beder vi alle brugere om at verificere deres konti med MitID. Vi accepterer Visa og Mastercard, og alle betalinger behandles sikkert.

Har du stadig spørgsmål?

Du kan kontakte os her: getintouch@ferseek.com